5 januari 2011

Glitter i garderoben

Bläddar i ett anteckningsblock. Hamnar på en sida med trevande försök att skissa fredsduvor. Skisserna ihop med en välfylld box i garderoben skapar ömsom skratt ömsom dåligt samvete.

Glittriga papper i grönt och rött, skimrande papper i pärlemovitt, guld och silver. Grå, lila och midnattsblå matta blad, kuvert i olika format, stämplar med olika färger och former, ett utstansningsverktyg som skapar stjärnor och skadade pekfingrar, fler pennor än jag orkar räkna... De ligger där i boxen. Påminner om en idé att göra hemgjorda julkort. Endast ett blev klart. Det tog timmar att göra, dygn att torka. Förhoppningsvis blev det uppskattat. :-) 

Kanske blir det mejlade kort nästa gång. Mycket enklare. Men också mycket tråkigare. Så får du ett påskkort som glittrar i grönt, rött, vitt, med utstansade stjärnor och en och annan fredsduva så vet du var det kommer ifrån!


3 kommentarer:

mireille sa...

Oj vilken framförhållning - påskkortsplanering innan julgranen åkt ut!
Jag ser fram emot stjärnkort i brevlådan IRL.
Du kanske ska arrangera en workshop? Jag är på!

Karolina sa...

En workshop...varför inte!

Susann sa...

Anställ några tonåringar som hjälper dig tillverka korten... eller gör det med ett gäng polare. Tillverkade mina julkort i sällskap av äldste sonen och hans flickvän. Vi tjejer fick ihop 8 var, sonen som är den konstnärlige av oss hade beslutsångest och klarade bara av att göra ett (som han för övrigt inte var nöjd med...)